ՀԱՆՐԱՅԻՆ-ՄԱՍՆԱՎՈՐ ԳՈՐԾԸՆԿԵՐՈՒԹՅԱՆ ՁԵՌՔԲԵՐՈՒՄՆԵՐԸ ԵՎ ԱՌԿԱ ՀԻՄՆԱԽՆԴԻՐՆԵՐԸ ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ՀԱՆՐԱՊԵՏՈՒԹՅՈՒՆՈՒՄ - Մարդոյան Աշոտ (Բանբեր Եվրասիա միջազգային համալսարանի, 2018)
Աշխատանքի նպատակն է ուղենշել հանրային-մասնավոր գործընկերության հայեցակարգային հիմադրույթների կայացման և կիրառման առանձնահատկությունները ՀՀ-ում: Աշխատանքի արդյունքում համակողմանիորեն ներկայացվել են հանրային-մասնավոր գործընկերության ինստիտուտի զարգացման առանձնահատկությունները ՀՀ-ում, վեր են հանվել ՀՀ-ում «Համայնք–մասնավոր հատված գործընկերության» ինստիտուտի կայացման հիմախնդիրները, ներկայացվել են առաջարկություններ, որոնք միտված են բացահայտված հիմախնդիրների հաղթահարմանը: