ՍՈՑԻԱԼԱԿԱՆ ԱՐԴԱՐՈՒԹՅՈՒՆԸ ՈՐՊԵՍ ՍՈՑԻԱԼԱԿԱՆ ՊԵՏՈՒԹՅԱՆ ՀԻՄՆԱԿԱՆ ՍԿԶԲՈՒՆՔ - Ջոմարդյան Նունե (Բանբեր Եվրասիա միջազգային համալսարանի, 2018)
Հոդվածում ներկայացվել է սոցիալական արդարության սահմանադրաիրավական բնութագիրը: Նշվել են սոցիալական արդարության սկզբունքի փաստացի դրսևորման մեջ առկա ցուցիչները, վերլուծվել են առավել կարևոր ցուցիչների առանձնահատկությունները: Հեղինակն առաջարկել է սոցիալական արդարության իր սեփական բնորոշումը: